megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

nemződüh.

2012. október 27. - pipi néni

mint ahogy azt Norkaanyó a bagolymajorból megosztotta velem, téves volt arra irányuló feltételezésem, hogy a szaporodhatnék legfőképpen tavasszal és nyáron van rajt' a nyomorúságos alfélen, és télen mintegy nyugovóra térnek a hormonok a  borzadt kedélyekkel egyetemben. nos, jobban belegondolva mi sem bizonyítja jobban álláspontjának helyességét, mint a nemrégiben rám tekintő barna szempár egy másnapos reggelen...(khmmm túú máccs informésön) mint a szombat reggeleken támadó mélységes düh és megbánás a kimenő hívások listáját nézve... (khhmmmmm), mindegy, igaz és kész.

szóval rá kellett jönnöm, hogy hiába minden igyekezem a kivonulásra, a dolgok nem térnek vissza a maguk rendjébe csak attól, hogy a higany szála 10 fok alá kúszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr984873442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása