megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

AGYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASZ

2014. január 07. - pipi néni

nem nem unom elegem van nyüssz bloöeee broáf fujjfujj a hisztifojtogat nyűgatestemutálom dolgozzészabáálj hányinger és fosokádás vérhányás és agyérgörcs rugdossatokverjetek elkapnakésfelkötnek neked meg a jó büdös ká anyád pont kívánom na jó azt nem az anyukák nem tehetnek semmiről de te magad igazán megbaszódhatnál hányok tőled utállak te kis önelégült impotens és inkompetens faszkalap köcsög gyökér hulladék szarházi szarevő szarcsimbók gennyláda szutyadék faszcincáló fartrurkáló abortuszmaradék hullagyalázó retkes ótvaros telibebaszott rohadás álljon beléd te utolsó te.

szeretnék egy nagy házat, na jó, elég lenne egy kicsi is, messze mindentől, egy erdőben vagy legalább a szélén, valahol, ahol jó sokat esik a hó. szeretnék egy kandallót, egy hintaszéket piros kockás pléddel, egy kutyát, lehetőleg huskyt, mert azok viccesen tutulnak. szeretném Dosztojevszkij és Tolsztoj összest, meg még mondjuk Ellist és mondjuk ááá ez a lista túl hosszú lenne így:D, szeretnék internet elérhetőséget és egy szép, kifejlett példány szarokráját. és kész. köszönöm szépen, nekem ennyi kéne a boldogsághoz.

olyan sok lenne ez?

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr785743042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.01.16. 21:41:14

az első bekezdés egy kibaszott masterpiece! ;)

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.01.17. 08:21:07

köszönöm szépen:) lám valamiért mégiscsak érdemes volt öt évig magyar nyelv és irodalom szakra járni:DD

norkaanyo 2014.01.18. 11:58:36

neeeem, ezt ottan nem tanítják, te őstehetség vagy és saját kút főből megy az ilyen! :)

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.01.19. 12:01:41

na látod ez igaz, a szövegtan tanárom tuti jól picsán rúgna a központozás teljes hiánya miatt:D

norkaanyo 2014.01.23. 11:53:55

Ugyan. Ez akár egy dadaista szabad versnek is beillik, ők meg aztán magasról szartak a központozásra!
süti beállítások módosítása