megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

status update 2.

Bejegyzés alcíme...

2013. április 19. - pipi néni

szóval tegnap óta hivatalosan is köztisztviselő lettem, ezen túl már nem csak szívvel és lélekkel, de oklevéllel, és  a képesítésemnek megfelelő sziklaszilárd tudásanyaggal szolgálhatom a közt. tapsvihar, ollé ollé és fákje

nem szívesen hagynám szó nélkül, hogy bár állambácsinak 200 ezer pénzt megért az én kiokosításom, ennyiből sem sikerült olyan előadót keríteni, aki ne csak felolvasni, hovatovább felolvasTATni tudta volna a tankönyvet, ill. az úgynevezett online kurvakorszerű és puskamentes vizsga csak egy órát tolódott el a vizsgaportál (ahonnan amúgy elérhető a vizsga teljes anyaga) lefagyása miatt, amit aztán a rendszer úgy érzékelt, hogy mindenki megbukott, s végül a 45 perces vizsgából egy fél napos közösségi orálorgia kerekedett. no de minden jó, ha vége jó, pipi néni most már hivatalosan is kurva okos és kurvára ért a munkájához.

azt meg, hogy hogyisvanaz, hogy először felvesznek ide, hogy dolgozzak, majd aztán röpke betanítás után mélyvízbe vágnak, majd amikor már a gyakorlat révén rámragadt a tudni valók és illendők java, akkor elküldenek iskolába, hogy, inkább ne is firtassuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr645217537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2013.05.20. 11:34:36

granulálok a titulushoz!
süti beállítások módosítása