megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

harmadnapja nem eszek, mer' egész nap csak szpidezek

2014. január 20. - pipi néni

káoszkapitány már megint ámokfutott. dejszen nincs is ebben semmi meglepő, mikor bortársaságos papírzacskóba bújtatott házi birsalma pálinkával veszem a nyakamba Zuglót. no persze csapra is vertük rögvest, merthát a szülinap az mégiscsak szülinap, ez pedig kijár törcsiknek, pulcsiknak egyaránt. unikum, sör, rum, kevert helyett sör, pálesz és viszki, persze az eredmény nem maradt el. volt sírás, hányás, végül pedig sírvahányás. a drága zsidó megagyalta a valaha volt egyik legszégyenletesebb exemet, és miközben ő ezt tette, az ő választottját igyekezte abuzálni az alatta fekvőnek az asszonya, akit szerénységem igyekezett jobb belátásra bírni. mindezt rezignált mosollyal az arcán nézte végig a rendőrbá, aki olyannyira szórakoztatónak vélte kis társaságunk performanszát, hogy a miután a vert sereget felszólította a hazavánszorgásra, még csevegett velünk egy jódarabon, sőt felmerült a műszak végi sör ötlete, ha még éberek leszünk akkor is, 4-kor. eztán még sikerült elérni a soknál is több szintjét, amikor is a ránkzárt kocsma falain belül immáron engedélyt kapva a dohányzásra, kapva kapván a lehetőségen előkerült mindenféle sárkány-, meg orbánc-, meg lándzsás utifű. ugyan bobmárli szelleme biztos örült, és oké, hogy regikocsma, de a személyzet feltűnően takarítani kezdett, és mivel az óra még csak fél hármat ütött, nem lett meg a későhajnali rándevú a biztosúrral, annál inkább a népligeti büféssel, akivel a paradicsom nemkívánatossága ill. a kecsöp nemléte kishíján újabb csetepatét eredményezett. hazafelé még persze elbasztuk, így ahelyett, hogy cirka fél óra alatt hazaértünk volna vonattal, inkább körbeéjszakaiztuk a várost, mert hát az olyan buli! nem, nem az.

nemhiába, aki vadállatot csinál magából...

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr255771463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.01.23. 11:52:51

Háde jaj! Tudsz élni! :-) Idejét sem tudom, mikor mulattam ekkorát. Szerintem még tavaly. :(

norkaanyo 2014.01.25. 13:53:04

Még a tegnapi paré is viszonylag lájtosra sikerült: semmi Sex Pistols éneklés, semmi közszemérem-sértés, semmi letartóztatás... (Habár becsöngettem egy random házba valami kaputelefonon keresztül, de itt ki is merült a történet.)

Nincs ez így jól! Valamit most már együtt is kéne alkotnunk, nemdebár?

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.01.26. 11:01:19

@norkaanyo: a magam részéről csak annyit tennék hozzá: www.youtube.com/watch?v=O7iIalbjUJk

mindenképp, norkaanyó, mindenképp!

norkaanyo 2014.01.26. 11:20:52

Szeresd a káoszt. A káosz is szeret téged. <3
süti beállítások módosítása