megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

mért nincs nyáron hó, az vóna jó, ha vóna hó, de nem van

Bejegyzés alcíme...

2013. március 25. - pipi néni

nehezen tudom szavakba önteni, hogy mennyire de mennyire de mennyire kúúúrvára örülök én ennek a márciusi havazásnak!  a skandináviából valami furcsa reinkarnációból ideszületett kis lelkem repes az örömtől, és bárgyú vigyorral a képemen bámulok kifele az ablakon, mikor szakad a hó nagy csomókban, s veréb mászkál kinn a hóban. ó bárcsak sose múlna el, ó bárcsak örökké tartana.

tudom, hogy a közízlés e bejegyzésemért rituális áldozatul ajánlana fel a tavaszhozó csillámos szárnyú tündék erdei kőoltárán, de nem tudom burkolni túlcsordult lelkiállapotom, na. és nem is akarom háháháháh

úgyhogy let it sznó, let is sznó, let it sznó ^^

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr655162502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2013.03.26. 07:20:48

jó a hó, csak ne lenne hideg.
megfáztam. én, aki alig vagyok beteg. az immunrendszerem kezdi beadni a kulcsot a napfény- és vitaminhiány miatt. :-( kaki.

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2013.03.26. 07:57:16

nincs hideg, csak szar ember:P
ezért kell/kéne szaunázni, az kifingatná belőled a göthöt. így meg marad a c-vitamin meg a mézes tea
süti beállítások módosítása