megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

léciléciléci

2014. szeptember 01. - pipi néni

szóval aszonta a nőklapja, hogy "Amennyiben párkapcsolatban élsz, és a társad egzisztenciális helyzete az elmúlt időszakban bizonytalan volt, akkor ennek most vége. Életedben amúgy is új fejezet veszi kezdetét, amikor leszámolhatsz a múlttal, amely tele volt nehézséggel, akadályokkal, és bizony olykor nemcsak ott sírtál, ahol senki sem látott. A munkában megoldódik egy olyan helyzet, amely miatt talán nehezebben jött álom a szemedre. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így aztán azok a változások, amelyek a munkahelyeden zajlanak, nem érintenek negatívan téged. Az otthonodban vízzel vagy gázzal kapcsolatos problémák adódhatnak."

Nem jellemzően vagyok mélyhitű horoszkópista vagy hogy is kell azt mondani, de ha most az egyszer ez mind bejönne, akkor azt hiszem, életem minden gondja-búja egy csapásra megoldódna. pláne, hogy még a karácsony is közel. ez mondjuk önmagában szebbé teszi a napjaimat, egyre szebbé. no de akkor jóistenke, világlélek, shiva, buddha, jehova, allah, odin, ukko, egyik és mindegyik, léciléciléci:)

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr286654281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása