megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

kokszos kedd

2014. március 11. - pipi néni

névnapja volt az én édesanyácskámnak, vettem neki ezért orchideát, meg csokit, meg baileyst (bélíz muhaha:D), jól meg is kaptam a pofámba (persze nem tőle), hogy az aztán virág, még az olyannál is olyanabb virág, mármint hogy még a rózsánál is olyanabb, hogy az ilyen izé, az ilyen szexuális dolog. na, hát minden nap tanul valamit az ember.

"szia, hol vagy? mindegy is, nem is azért hívlak, hanem csak hogy ha hazamész, van a hűtőben süti, ne nyúlj hozzá, kollegáknak viszem."

aztán voltak még nálunk vendégek is, ami olyan izgi volt, hogy este fél kilenckor én már az ágyikómban szunyókáltam. és hát szokatlan jókedéllyel sikerült ma felkelnem, nem tudom, minek tudható be, biztos a rendszeres fekvőerobik a tavasz beköszönte tehet róla, de kész endorfinbomba vagyok, ic a bjutiful lájf o oh oh oh!

a lelkesedésem persze az adó küszöbén átlépve alábbhagyott. hű nagyon érik egy választásos poszt, csak le kell küzdenem a vegetatív ingereimet előbb, mint az öklendezés, hányinger, hideg vízverés, stb. merthogy ugye köztisztviselőség még mindig száksz.

no hyvää viikonjatkoa kaikille!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr325845969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.03.11. 20:48:39

Az ominózus napon valamely választóiroda elé fogom cipelni a kis gitáromat meg egy kinyitható horgászszéket, aztán ezt fogom nyomatni reggeltől estig:
www.youtube.com/watch?v=AzkH8RMZKAw

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.03.11. 22:13:27

@norkaanyo: az enyémhez gyere akkor már, hadd legyen valami örömöm:DD

norkaanyo 2014.03.12. 13:10:31

Akkor oda. Pontos címet kérek és reggel 8-kor kezdünk. :D

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.03.12. 13:12:35

még nem tudom pontosan, valahol a Mester utca környékén, 34. vagy 35. sz. szavazókör, vagy valami ilyesmi

norkaanyo 2014.03.14. 18:30:52

Muhaha, alig várom! :D
süti beállítások módosítása