megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

2018

2018. január 13. - pipi néni

úgy tűnik, ide már tényleg csak újévi fogadalmakat tenni járok vissza, ami azért elég szomorú. na hát akkor essünk is túl rajta. a 2017-es év számlájára felírhatok egy újabb elcseszett kapcsolatot, egy újabb végigvásározott nyarat és némi ügyetlen próbálkozást a finn munkaerőpiacon, mellyel remélhetően több sikerrel járok idén. az egész annyira nyomorult, hogy kedvem sincs írni róla. de álljon csak itt a történelemnek örök emlékül, hogy ennél nagyon nincsen lejjebb. és légyszi, sors/jóisten/világlélek/odin ne bizonyítsd be, hogy tévedtem ezen állításommal. légyszi. most egy időre elég lesz a szopatásból, köszi.
szóval telve pozitív energiákkal, örömmel és küzdőszellemmel állok 2018 elé, vagyis már benne jó két hete. i am not so impressed so far.

https://www.instagram.com/p/BdVcK3oHlQb/

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr4413571227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása