megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

obrááák!

2013. július 29. - pipi néni

ez a nyár hipersebességgel belehúzott történni. csak így címszavakban, a 10 évig ki nem költöztethető mégiscsak összepakolta a cuccait, és odébbállt a szívem egyik kedvenc csücskéből, immáron könnyes, sőt bármilyen búcsú nélkül, de az élet igazságos lévén, adott helyette. két kézzel. egyelőre fel sem fogom. el sem hiszem. csak győzzem befogadni.

drága szívcsücsköm Gellértem nagy erőkkel szervezi a búbánatba való elhúzást, és a cimbik, mintha kötelességük lenne, nem kisebb erőfeszítéseket tesznek rá, hogy megcsáklyázzák a hepöninget. hát lófaszt nektek, nem szervezkedést, mondom én lemondóan, kapjátok be mind.

aztán meg nem sokkal több, mint egy hét, és indul az észak-trip, amihez egyre közeledve egyre parább kezd lenni ez az egész hol lakunk téma, de hát most már nincs visszaút, szóval nincs más választás, mint rákendroll és belevágni.

szóval így állunk most, ez a nagy helyzet. ez a kibaszott meleg meg most már aztán tényleg lemondhatna, mert már nagyon unom

Szájszag,
Izzadtságszag,
Seggszag,
Hónajszag elltipornak

...

Fosszagot áraszt egy hontalan
Elhányom magam
de lehet, hogy ő hány le
Még nem tudom

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr45432816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása