megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

a fos 50 árnyalata

2015. február 27. - pipi néni

a norkaanyó tehet midnenről. ő a hibás. rászántam magam, elvégre E.L. Jamesszel van egy közös hobbink, nosza.
nem olvastam a könyvet, ezt le kell szögeznem. (annak idején beültem egy szemináriumra, ahol felszólítottak, h válaszoljak egy kérdésre, amire csak annyit tudtam mondani, h sajnos még nem olvastam a művet. mire a benn ülő sztárszerző annyit felelt, hogy úgy lehet csak igazán pártatlan véleményt megformálni. szóval nosza!) a filmet elkezdtem nézni, és nem egészen egy óra után letettem az ablakot a tálcára, és megnyitottam helyette ezt...
eddigi gondolataim, benyomásaim:
a főhősnő egy igazi hülyepicsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. az a fajta, ami a terézanyus förmedvényben, meg a bridzsitdzsonszban van (bár utóbbi még egészen életszerű). a megszólítani vágyott közönség valószínűleg a baszatlan- és/ vagy hülyepicsák, akik tényleg elhiszik, hogy létezik az a világ, ahol a csúnya, barna hajú, szűz bölcsészlányok a felső tízezer macsóival kefélhetnek, és furikáztathatják a két alkalom után rojtosra baszott picsájukat a limoban. sajnos a film élvezeti értékéből nagyban levon az, h mozis kamerás felvétel, ergo a feltűnő izgibbnél izgibb szexjátékszerekből csak sötéthalvány dolgokat látni, de ha szemem nincs is, fantáziám azért van. és bár nem vagyok a bdsm beható szakértője, ez a mű még így is körülbelül a szoftpornó kategóriába esik bele szerény véleményem szerint, és ha ez a 18+, akkor nem is tudom, át kell értelmeznem az erotikus film fogalmáról alkotott elképzeléseimet.
aztán arról nem is beszélve, hogy van itt ez mindenféle fetisizmusokkal megáldott, szadomazo kriszcsön(?) a játszószobájával meg az adoniszi (ebben a szar felvétel miatt nem vagyok teljesen biztos, de meggyőződésem, hogy az. annak kell lennie) testével, akiről a film végére kiderül, hogy valójában egy lelki sérült kisfiú, a hülyepicsa meg kvázi kiheréli a domináns kant, és amikor már annyira várod, mert az egész kurva film alatt azt várod, hogy majd biztos most fog valami történni, hogy jön a katarzis, akkor jön a stáblista. hát a faszom.
utoljára film ennyire csak a gyűrűk ura baszott fel annak idején, hogy mi a jószentszart lehet 2 és fél órán keresztül csak menni, hogy aztán stáblista, és izguljál még uszkve egy évet, hogy majd hátha a második részben majd történik valami. de a nagy faszt, ott se fog semmi. kurvaélet.

nade. higgadtan. levontam a konklúziót. lehet, tényleg neki kéne feszülni, és kiadni végre a könyvet. amire majd néhány kiéhezett, pörköltszaftos atlétás, alacsony, kopaszodó, pocakos, kapuzárási pánikos kókadt faszú jómunkásember fogja húzgálni a répáját szombat este, amikor épp nem jön be youporn.

 




 

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr917225091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2015.02.27. 14:20:46

zseniál, zseniál, zseni anál!
meg tetszett fogni a lényeget és olyat tetszett írni, amilyet én nem lettem vón képes, mert nekem elöntötte a lila szar az agyamat. habár a könyvről annak idején értekeztem egy hasonlót, tán valahol még meg is van az írás.

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2015.02.27. 14:22:19

@norkaanyo: azonnal tessék átküldeni.
és minden tiszteletem (?) a tiéd, hogy olvastad, mert arra meg én nem lettem volna képes. :D

norkaanyo 2015.02.27. 14:26:47

nincs má meg. :( azzal a lendülettel elkezdtem keresni, de nem leltem. de a lényege ugyanaz, mint az írásodnak. :)
süti beállítások módosítása