megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

észak trip

2013. május 14. - pipi néni

leküzdhetetlenné hatalmasodott bennem a vágy, hogy visszamenjek Finnországba. persze már régóta dagadozik bennem ez az érzés, de most már tűrhetetlenné vált. hosszas naptárba és pénztárcába nézegetést követően elhatároztam, hogy augusztusban biza én megnézem a midnight sunt.

egyelőre Stockholm, Turku, Helsinki és talán Tallin szerepel a listán, eddigi számításaim szerint az utiköltség repülővel, vonattal, komppal és a szállás 10 napra 140 ropi. Ezen összeg még nagyban csökkenthető stoppal, csövezéssel és kanapészörffel. a rizikófaktor, lévén, hogy északról van szó, jelentősen csekélyebb, mintha mondjuk ugyanezt egy déli országban tervezném.

egyelőre úgy fest, egyedül megyek, nincs még egy vállalkozó szellemiségű ismerősöm, aki nehezen megszerzett forintjait ilyesmire költené.

a sorsdöntő nap június elseje lesz, akkor derül ki ugyanis, hogy állambácsi szeretne-e megjutalmazni egy kis nyárindító tőke-lökettel, amiből is ezt a trpet finanszírozni kívánom. ha nem így alakulna, muszáj leszek eladni az egyik vesém, vagy valami.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr855298685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2013.05.20. 11:35:20

szerintem majd ottan összekukázol valami szépséges legényt, s nem is lesz kedved visszajönni a kis büdös magyarországra.

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2013.05.20. 11:37:26

már most nincs kedvem visszajönni:D
süti beállítások módosítása