megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

egy tökéletes egynapos hétvége receptje

2012. október 28. - pipi néni

a megelőző este azzal a boldog tudattal fekvés, hogy a régi, elfeledettnek barát nem az, nagyon is él, és még mindig szeret, és a hiánya megszűnni készül egy leendő találkozó ígéretével. így a hétvége egy jóleső koránkeléssel indul, melyet egy szokatlan lelkesedéssel akkurátusan elvégzett, a teljes lakás kitakarítása követ, minden apró részletre kiterjedően. ezt követően tökfaragás, dekoráció készítés a barátok számára adott hálovin estre. ekkor már korgó gyomorral készülődés, átsétálás a család barátainál tartott ebédre, az igazi vasárnapi menüből (pirított cipóban tálalt francia hagymaleves, sült krumpli, rántott husi, házi kovászolt uborka) még egy kis dobozkába is jut, másnapra, majd teli hassal indulás egy jó kis esti edzésre, hol még a mozgáskoordinációban tapasztalt újszerű jelenségek -  mint céltévesztés, vérző ujj - sem rontanak semmit sem a sport élvezeti értékén. az estet egy kellemesen melengető, igazán betyáros, erdélyi barack pálinka teszi tökéletessé jó emberek társaságában.

forró fürdővel felgőzölve, hideg párnaágyon tálalva fájdalommentes hétfőre számíthatunk. Próbálják ki Önök is receptünket, és a kommentárok szekcióban várjuk észrevételeiket, tapasztalataikat, hogy miként lehetne fokozni a fokozhatatlant! Aviszontlátásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr914875720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2012.10.28. 22:47:54

gasztronómiai kínzásoknak veted alá éhes olvasóidat!

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2012.10.29. 06:56:21

az ebédre vagy a "vacsorára" gondolsz? :P

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2012.10.29. 12:28:31

nota bene: a fokozhatatlant egy 6 óránál lehetőleg minél hosszabb alvási szakasz fokozhatja.
süti beállítások módosítása