megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

herót hétfő

2014. február 25. - pipi néni

tömeg. közlekedés. tömegközlekedés. izzadt seggszag. beérek,  itt is büdös van. a fogfázós nem engedi, hogy szellőztessek. röpke agyfasz. a székem nyikorog, a neon pislákol, a gépem lassú, és a takarító most sem ürítette ki a kukámat. skizofrén az irattáros. egy részeg fél méterről üvölt az arcomba, hogy "adják vissza a pénzemet! idehívom a naplót és majd jól leszopják a faszt!", köszönöm szépen, hasonló jókat Önnek is, viszlát.

megtelepszem a márványburkolatú, üvegfalu aula egy süppedős bőrfotelében. a multirabszolgák kosztümben tipegnek visszhangzóan magas sarkaikon, csippantanak a csippantóikkal, pittyentenek a pittyentőikkel. a portás unottan bólint a távozók után, halványul a világítás, mi meg mitä kuuluu, olen hyvä, mitä tapahtunut sinulla viime viikonloppuna.

valamit valamiért, mantrázom.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr415831934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.02.28. 07:15:28

Muhaha, de ismerős a szitu. Hipochonder kolléganő megtiltotta a szellőztetést (jogos, végülis +15 fokban és napsütésben lehet a legjobban megfázni), így csücsülünk a fingszagban 8:30-17. :(

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.02.28. 07:55:54

ne is mondd! ez mindennapi, kimeríthetetlen stresszforrásom. levegőt basszameg!

norkaanyo 2014.03.04. 15:14:14

:(

Esküszöm, szerzek oxigén palackot maszkkal, mert már nem bírom! Úgyis közel a Honvéd Kórház, majd csórok egyet onnan.
süti beállítások módosítása