megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

csütörtök esti láv

2015. április 02. - pipi néni

egy magamfajta tróger asszonynépnek nagyon nehezére esik elengedni a kanomat vedelni nélkülem, no nem holmi féltékenység okán, vagy anyagiaskodásért, hanem mert magam is majd megveszek egy jó jamming/uw/legenda, akármi is legyen a hely, a jéggyöngyöző üveg látványáért, a benne hablötygő aranysárga nedűért, nem beszélve a lelkemnek oly otthonos kocsmahangulatról. szóval amikor kilépett az ajtón, és búskomoran búcsúztam a szeszfűtteség gondolatától, egyszerre lemondva a szexfűtteségről is, nem gondoltam volna, hogy ez az este mégiscsak romantikusszerelmetesen fog telni. aztán találtam ezt, ezt és végül ezt.
szóval most az lesz, hogy elbújok, behunyom a szemem, és azt képzelem, hogy ott vagyok, és a sóhideg északi víz nyalja a bőröm.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr37334308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása