megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

bebaszott a kibaszott tavasz

2014. április 08. - pipi néni

akárhogy is igyekszik az ember a racionalitás medrébe terelgetni a mindennapi tyúkszaros életet, a természet és a több száz, ezer éve működő rendszer bizony szarik bele a modernség elvárásaiba meg trendjeibe, az örök igazságok győznek. tavasz = szaporodási időszak.

az egész ott kezdődött, hogy az első fecske becsávózott. és nem csak hogy becsávózott, domesztikálták, és káosz kapitányból asszonyka lett. döbbenet. nem akarok én lenni a megkeseredett, irigy, örökké szingli barátnő, aki más boldogsága mellett passzióból és puszta irigységből kárál, de basszus komolyan leesik az állam, amikor a legduhajabb éjszakáim vadnősténye egyszeriben a péntek estéjét azzal tölti, hogy kétféle sütit készít a párjának.

jéjjzusom, ettől a szótól még a hideg is ráz. párom. fujj. förtelem. okádék. mert milyen szép is az, hogy hat éve van neki a párom, de azért megbasz(na) mindenkit aki él és mozog. még szerencse, hogy az étvágy mellé gyomrot is ad a jóisten. nazdrovje!

aztán a másik meg április bolondját járatva a fészbukon eljátssza, hogy kapcsolatban van. kár, hogy még emlékszem a poénra tavalyról, ugyanúgy tőle, csak akkor egy másikkal. ma meg, éppen ma, az meg egy másikkal jelölte be magát, és urambocsá, innentől már nem tudom komolyan venni ezt az egészet. és persze már megint én vagyok a főgeci, tudom.

aztán meg olyan is van, hogy szakítsunk most kurvagyorsan, mert jön a vadászidény, aztán ilyenkor nehogy már meg legyen kötve a kezem meg a lábam, a farkam meg pláne ne! kell most három hónap szabadság, nyárra meg már jó lesz valami kvázi állandó, vagy vissza a régi, legrosszabb esetben, ha más nem jön össze, hogy hozza a limonádét, mikor nem jár a szél a padlásszobában. 

aztán persze, mikor ilyenek vannak, kit érdekel a gdp meg a választás, ki nem szarja le a viktatúrát meg hogy a baloldal nem gratulál, ki a faszt érdekel az ukrán helyzet, putyin, meg mindez, mikor tele van a város szerelemmel? ;)

 

amúgy én jól vagyok, kösszépen. juteszembe, Dénes nap van, MUHAHAHHAHA:D

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr595985465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.04.09. 10:19:08

Pedig ez nálunk komoly. Meg kemény is, mint a kád széle. :D (Hogy felismertem a ránk vonazkozó részt, hihi.)

Nem hiszem, h kéne rágódnod a dolgokon, létezik 3 egyszerű megoldás a bajodra:
BASSZÁL, BASSZÁL, BASSZÁL. ;)

norkaanyo 2014.04.09. 10:21:38

Juteszembe, kellemes Dénes napot kívánok beléd...őő....neked! :D

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.04.09. 11:21:31

én? rágódni? isten ments:) csak az elmúlt napokban kicsit túladagolást kaptam tavaszbúl:D
már megint szépen, csendben, titokban becsávóztál, mi?:D no de ha úgy van, akkor fákjee meg hajráhajrá meg mifene.

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.04.09. 11:22:51

szegény dénes pedig a fiókban ünnepelte a névnapját egyedül, árván, elhagyatottam :'(

norkaanyo 2014.04.09. 13:23:12

Csak az előkészületek zajlottak szépen csendben, titokban, mostanra már ott virít az a gusztustalan kék szívecske mindkettőnk adatlapján, valamint mindenki rólunk beszél. Nagyobb celebek vagyunk, mint Kordáék! :D

Különben Lászlópajtás megvan még? Vagy most mi a nyű van má'? :O

pipi néni · http://megoldjukrnr.blog.hu 2014.04.09. 14:13:23

igen, azóta már hozzám is eljutott a címlapsztori:D
itt meg minden okés, nyakig ér a hepinessz!:)

norkaanyo 2014.04.09. 16:18:28

Akkó nehogy szakítsatok! Vagy a vadászidényes rész nem rólatok szólt?

norkaanyo 2014.04.11. 14:26:31

Akkor megnyugodtam. :)
süti beállítások módosítása