megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

céda álom

2014. január 13. - pipi néni

kurva jó hétnek nézek elébe, a szocális életem ismét fellendülőben, aminek ebben a válságos időszakban különösképpen örülök! szóval szerdán cimborálás lesz a jammingben, régiekkel, újakkal, régiújakkal. csütörtökön vadonásújj finntanárhoz megyek soksok reménnyel telve, még eznap (vagy kedden) a hajdani finnes teammel elevenítjük fel az unkarilainen pálinka, a punainen parsakaali és persze nem utolsó sorban a csonkolós pornó hagyományait! remek lesz. ha minden igaz, pénteken mint szebb napokat is látott, és szebb jövőre méltatott csinvonyik  szégyenülök meg az egyetemi csoptársak előtt, de ezzel már nagyon tartozom az ördögnek és magamnak, hát még nekik. igazán válogatott, pedigrés társaságról van ám szó, szóval önnön kényelmetlenségem borúja nem tudja leárnyékolni az est várható fényességét. vasárnap pedig egy másik, szintén vadonásúj finntanár társaságát fogom élvezni. nincs mese, tanulni kell! (tanulni, tanulni, tanulni, mondta Lenin, és lefordult a székről!).

a vasárnap éjjel szigorúan véve tekinthető a hét kezdetének, szóval arról is ejtek pár szót. épp suliból tartottam hazafele, mikor belebotlottam a zsidóékba, az meg hogy egy sört. rövid hezitálás után egy hát jó hagyta el a számat, és csatlakoztam a díszes társasághoz a dél-pesti késdobálók újrafelfedezésében. igazságtalan, hogy amilyen  kétfilléres volt a szabad lehetőségekkel teli péntek este, annyira volt benne a lábamban a bugi vasárnap, hogy dobban a bakancs, rugj bele abba, aki eléd áll. újra és újra megdöbbenek, milyen intenzitással hatalmasodik el rajtam a második kamaszkorom, és a pánkoskodás az utóbbi pár évben mint főnix a hamvaiből milyen szenvedéllyel lángol bennem újra. szóval kábé éjfélre értem haza félrészegen. az meg egy dolog, ha ezek után még az ember az exével álmodik. egy másik, ha a wannabe-jével, és megint más, ha egy másikkal. de ha mindhárom egy álomban szerepel, és ezek felváltva kerülnek elő, nos hát ugyanabban a szerepkörben, na az mókás. még hogy az ember természetéből fakadóan monogám...

na akkor hyvää viikonjatkoa!

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr355755844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása