megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

azt szeretem, ha a faszomon buksz át!

2014. május 10. - pipi néni

te egy nem is tudom, mi vagy, de az nagyon! <3

ez az sms nézett szembe velem reggel, amit nem is tudom, hogy hányás előtt, után, vagy az éjszakai buszmegállóban dülöngélve írtam. most, hogy így narrálom a sztorit, már dereng, hogy telefonon jött az info, hogy még pont elérem az uccsó metrót, szóval sipirc le, és úgy. ezért voltam ilyen hálás.

szóval jó volt tegnap a gengszter zoltán, kis feleségemmel olyan jót randiztunk, mint a boldog békeidőkben. betoppant még a Gágika is, akinek szülinapja alkalmából jól megfúzgáltuk a fülét, meg megnyalogattuk a pofiját, és megmarkolásztuk a mindenét, szóval ismét a diszkrét báj a legillőbb jelző erre a csűrdöngölős tegnapra. imádom az összes kibaszott bukszát, azt szeretem, ha a faszomon buksz át!

káosz kapitány már megint levakarhatatlanul rámcsimpaszkodott.

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr706146539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norkaanyo 2014.05.14. 23:01:35

Eközben a jó Norka Anyó Debrecenben rohadt az unalomtúl... :'( *zokog*
süti beállítások módosítása