megoldjuk, rákendroll

megoldjuk, rákendroll

választások

2021. június 06. - pipi néni

Az történt, hogy ma elöválasztottam. (Nincs a gépemen hosszú ö, elnézést.) Szòval ma választottam, életemben elöszor Finnországban, és talán másodjára egész életemben. A legelsö választásom talán épp a történelmi 2006-os volt, nem is csoda, hogy egy életre elment a kedvem a politizálástól. De most valahogy egészen más élmény volt, békés, nyugodalmas, és talán még a várost sem fogják felgyújtani ezután. Furcsa, hogy így is lehet.

Aztán meg olyan is volt, igaz ez még májusban, hogy engem is (ki)választottak. Bekerültem egy suliba, ami annyira fasza, mint amilyennek tünt (Hosszú ü sincs a gépemen, ezért is elnézést.)  a jelentkezés elött is! Ha nem meg sokkal faszább. Úgyhogy ennek most örülök. Ebböl még akár valami is kisülhet.

 

Rettenet ékezet nélküli billentyüzeten magyarul irni, ugyhogy ezt itt most fel is adom. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megoldjukrnr.blog.hu/api/trackback/id/tr4316583614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása